PMU Masterclasses

PMU Masterclasses

Wil je een goede Permanent Make-up artiest worden?

“Wil je bij de top behoren, …
dan volg je training aan de top. ”

Zet je al Permanent Make-up, maar wil je graag technieken verbeteren om je klanten nog beter van dienst te kunnen zijn? Of heb je net de basisopleiding afgerond, maar voel jij je nog niet zeker genoeg? Dan is een privétraining of masterclass van iPMU hetgeen je nodig hebt!

Masterclasses iPMU

iPMU biedt maatwerk in professionele masterclasses op hoog niveau waarin persoonlijke aandacht en begeleiding gegarandeerd wordt. Ongeacht of je een privétraining volgt of een masterclass in groepsverband. Je leert de nieuwste technieken direct toe te passen op modellen zodat je na de training in eigen praktijk met vertrouwen aan de slag kunt.

De masterclass van iPMU biedt je garantie tot succes!

Wat kunnen wij je bieden?

De experts van iPMU zijn allen gespecialiseerd in het zetten van 3D ombre brows/hairstrokes, (advanced) eyeliner, full lip blush en scalp- en areola pigmentatie.
Eyebrows

Eyebrows

3D ombre brows: een ultrafijne 3D schaduw techniek voor zachte poederachtige ingeschaduwde wenkbrauwen in enkele tinten waarbij donker en licht vloeiend in elkaar overlopen. Ideaal voor dames die een wenkbrauw met karakter nastreven of waarbij 3D hairstrokes niet of minder geschikt is.

3D hairstrokes: een uiterst fijne 3D hairstroke techniek voor zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen. Met een dunne flexibele naald wordt een wenkbrauw geheel of gedeeltelijk nieuw opgebouwd door het nabootsen van verschillende tinten haartjes die in een 3D patroon in de huid geplaatst worden. Zo wordt er een zeer natuurlijk hairstroke effect gecreëerd. Zeer geschikt voor dames die een uiterste natuurlijke en zachte wenkbrauw nastreven.

Full Lip Blush

Full Lip Blush

Een uiterst verfijnde techniek voor prachtige en natuurlijk ‘vollere’ lippen waarbij donker en licht vloeiend in elkaar overlopen. Verschillende kleurencombinaties van nude tot bijvoorbeeld roze- of kersenrood zijn mogelijk.

Eyeliner

Eyeliner

Advanced eyeliner: middels deze techniek is een ultrastrakke eyeliner in verschillende tinten mogelijk. Van infralash tot advanced met een op maat gemaakte ‘wing’.

Advanced eyeliner shadow: middels deze techniek wordt de eyeliner naar boven zacht uitgevaagd waardoor deze natuurlijker en minder strak wordt. Verschillende breedtes en kleurcombinaties zijn mogelijk.

Areolapigmentatie

Areolapigmentatie

Een prachtige en zeer dankbare medische techniek om 3D areola’s geheel of gedeeltelijk nieuw op te bouwen door het leggen van door elkaar vloeiende lichtere en donkere schaduw op de juiste plaats in de areola. Het effect is een 3D areola geheel op maat en naar wens. Ideaal voor die dames die na een borstreconstructie de kers op de taart nastreven.

Scalppigmentatie

Scalppigmentatie

Een mooie en nieuwe techniek waarbij we kleine haartjes of stoppeltjes simuleren op de hoofdhuid om zo kaalheid te kunnen camoufleren.

Waarom mag je geen masterclass van iPMU missen?

 • Garantie voor uw succes!
 • Nieuwste technieken en internationale kennis en ervaring
 • Onafhankelijk advies op het gebied van pigmenten en apparatuur
 • Demonstraties en werken op modellen
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding
 • Maatwerk
 • Halve of hele dag opleiding
 • Volledige support ook na de masterclass
 • Certificaat na succesvol afronden van de masterclass
 • Inclusief oefenmaterialen
 • iPMU komt op uw locatie!
Persoonlijke aandacht is gegarandeerd!

Word ook een PMU expert

Wil jij een toonaangevende naam worden op het gebied van PMU?
Word nú een Permanent Make-up expert en neem vrijblijvend contact op voor een privétraining of een masterclass!

Je kunt optioneel een voorkeur van PMU trainer aangeven indien gewenst.